logo_nou_eurocredit

HIPOTEQUES
MERCANTILS

Solucions financeres per a projectes empresarials

Hipoteca Inversor

¿Té a la vista una oportunitat d’inversió pel seu negoci? ¿Per poder aprofitar-la, necessita liquiditat? La Hipoteca Inversor li donarà la possibilitat d’accedir al finançament necessari per a fer realitat el seu projecte empresarial de forma immediata.

Hipoteca rehabilitació

Necessita rehabilitar un edifici? Amb el préstec hipotecari rehabilitació obtindrà el finançament que necessita per:

  • La rehabilitació d'immobles per l’adequació estructural i funcional dels edificis dedicats a vivendes o a altres usos professionals.
  • La rehabilitació de l'habitatge per l’adequació de les condicions d’habitabilitat.

Mitjançant aquesta hipoteca li fem una proposta de finançament personalitzada per tal de que el projecte professional i el finançament vagin en la mateixa direcció.

Hipoteca promotor

¿Hipoteca promotor? Sí, ho ha llegit bé! Per a tots aquells professionals del sector de la construcció que tinguin un nou projecte o que desitgen acabar amb una construcció iniciada, els oferim la hipoteca promotor. Amb aquest finançament podrà disposar de la liquiditat que necessiti en cada fase de la construcció ( entrega de capital a través de disposicions, a mesura que l’obra va avançant).

Hipoteca Business cash

Si té un projecte empresarial amb bones perspectives, però de forma puntual necessita diners per poder fer front a pagaments immediats, la hipoteca Business Cash li facilitarà el circulant necessari per a poder realitzar aquests desembors.

Hipoteca financiació Projecte Industrial

Per a tots aquells emprenedors que desitgen iniciar un nou projecte empresarial, la Hipoteca Finançament de Projectes Industrials li presta els recursos econòmics necessaris per a dur a terme el nou negoci. Si creu en el seu projecte, i disposes d’una garantia real, nosaltres et donarem el suport financer que necessites.